kognitiv terapi samtaleterapi

ADHD Kartlegging

Avklaring av utredningsbehov

ADHD Kartlegging

Tind Terapi ønsker å hjelpe med å avklare utredningsbehov hos voksne som tror de kan ha ADHD. Hovedfokus er å avklare symptomer og behov for utredning. Vennligst merk at vi ikke gir en endelig diagnose, men gir deg en økonomisk gunstig mulighet til å få en klarhet i din situasjon. Vår pris er kun 2500kr, og du kan forvente å få en ferdig rapport innen 2 dager etter første time. Som terapeut i spesialisthelsetjenesten har jeg erfaring med utredning av ADHD og vil gjerne hjelpe deg for en avklaring. Ta kontakt eller bestill pakken nå for en grundig kartlegging som inkluderer 2 timer med samtale og en endelig oppsummeringsrapport.


Tind Terapi har relevant erfaring med å hjelpe voksne med å avklare om de har behov for å utrede om de har ADHD. Til en pris på 2500kr kan du forvente en grundig rapport innen 2 dager. Erfaring med utredning av ADHD gjør Tind Terapi til et godt valg for å hjelpe deg med å forstå din situasjon bedre. Ta kontakt med oss nå eller bestill vårt kartleggingspakke for en ryddig og strukturert prosess, inkludert 2 timer med samtale og en oppsummeringsrapport, som kan komme til nytte for deg videre.

Hva får du ut av det?

Du får samlet relevant dokumentasjon, avklart relevans av dine egne antakelser om diagnose, et grundig forarbeid før utredning

Hvor lang tid tar det?

Du kan få en avklaring i løpet av 2 dager etter oppsatt time.

Ta kontakt

Ta kontakt på e-post om du har spørsmål, eller gå til timebestilling.

kognitiv terapi samtaleterapi